Ingrediente
Descriere
Prajitura cu dulceata si aluat crocant este nemaipomenit de delicioasa. Mijlocul fructat se potriveste perfect cu aluatul crocant.
Etapele de gătit
pas 1. Mestecam ingredientele lichide cu drojdia.
pas 2. Adaugam un strop de sare si faina cit cuprinde pentru a primi un aluat nici prea moale nici prea tare.
pas 3. Framintam aluatul 5-10 min ca sa fie elastic si nelipicios.
pas 4. Din aluatul obtinut citorim o turta pe care o punem in tava,formam un pic marginile, adaugam dulceata iar din alatul ramas il intindem, taiam fisii cu care ornam prajitura.
pas 5. Coacem pina devine usor aurie, apoi o pudram
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec cu stafide

Un chec cu stafide foarte ușor, aerat și aromat, perfect pentru a fi servit cu ceai. Este deosebi de delicios cât imediat d...
mai mult...Brioşe cu pere

Aromate şi pufoase...se topesc în gură...
mai mult...Tort "Rafaello"

Bun de tot.! Ingredientele sunt pentru un pandișpan cu diametrul de 25 cm.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.