Ingrediente
Făină de grâu 250 g
Zahăr 325 g
Ouă 5 buc.
Ulei 50 g
Pere 4 buc.
Zahăr vanilat 1 buc.
Descriere
Prăjitură cu pere caramelizate
Etapele de gătit
pas 1. Se topește 200g de zahăr într-un vas pâna devine de culoarea caramelului. Se adaugă perele curățite și tăiate. Se pune la copt in cuptor la 180 C pentru 30 minute.
pas 2. Se prepară blatul ca pentru pandișpan, se mixează aparte gălbenușurile (cu 80g zahăr si zahăr vanilat) și aparte albușurile (cu 45g zahăr), se amestecă încorporând ușor făina.
pas 3. Se scoate tava din rola si se toarnă aluatul peste perele coapte și se mai lasa la copt înca 30 minute. Când este gata se rastoarna imediat ce se scoate din cuptor.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Biscuiţi de ovăz

Biscuiţi moi, cu un gust intens de cereale...
mai mult...Șarlotă în Multicooker

Rețeta unei șarlote deosebit de delicioase cu mere, preparate în multicooker
mai mult...Papanași

Vă prezint rețeta unor papanași foarte gustoși și fini.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.