Ingrediente
Descriere
Prăjitură cu pere caramelizate
Etapele de gătit
pas 1. Se topește 200g de zahăr într-un vas pâna devine de culoarea caramelului. Se adaugă perele curățite și tăiate. Se pune la copt in cuptor la 180 C pentru 30 minute.
pas 2. Se prepară blatul ca pentru pandișpan, se mixează aparte gălbenușurile (cu 80g zahăr si zahăr vanilat) și aparte albușurile (cu 45g zahăr), se amestecă încorporând ușor făina.
pas 3. Se scoate tava din rola si se toarnă aluatul peste perele coapte și se mai lasa la copt înca 30 minute. Când este gata se rastoarna imediat ce se scoate din cuptor.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioşe de post cu mere

În casa noastră, brioşele rămîn a fi cele mai apreciate pentru ceaiul de dimineaţă, dar şi pentru o gustare în t...
mai mult...Biscuiţi cu gem

Biscuiţi cu un gust şi o aromă deosebită.
mai mult...Tort "Rafaello"

Bun de tot.! Ingredientele sunt pentru un pandișpan cu diametrul de 25 cm.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.