Ingrediente
Descriere
Prăjitură cu pere caramelizate
Etapele de gătit
pas 1. Se topește 200g de zahăr într-un vas pâna devine de culoarea caramelului. Se adaugă perele curățite și tăiate. Se pune la copt in cuptor la 180 C pentru 30 minute.
pas 2. Se prepară blatul ca pentru pandișpan, se mixează aparte gălbenușurile (cu 80g zahăr si zahăr vanilat) și aparte albușurile (cu 45g zahăr), se amestecă încorporând ușor făina.
pas 3. Se scoate tava din rola si se toarnă aluatul peste perele coapte și se mai lasa la copt înca 30 minute. Când este gata se rastoarna imediat ce se scoate din cuptor.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fursecuri de dovleac cu cremă de brînză dulc...
![Fursecuri de dovleac cu cremă de brînză dulc...](/pictures/content/2015_11/523_small.jpg)
Dedicat adoratorilor tartelor de dovleac. După opinia mea este o prăjitură, și nu fursec, într-atît este de fină.
mai mult...Cornuri cu dulceață de trandafiri
![Cornuri cu dulceață de trandafiri](/pictures/content/2015_11/1398_small.jpg)
Cornurile copilăriei mele, în familia mea se numeau ”șoricei”)
mai mult...Tortul burlacului
![Tortul burlacului](/pictures/content/2015_11/515_small.jpg)
Un tort "haios", cu un gust deosebit ce o să surprindă orice bărbat.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.