Ingrediente
Rață mută leşească 1 buc.
Maioneza 200 g
Sare 50 g
Piper negru pisat 30 g
Condimente pentru carne 100 g
Vin 1 l
Descriere
Rețetă simplă şi delicioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Eviscerăm rața şi o spălăm bine.
pas 2. Piperăm, sărăm, condimentăm rața şi o ungem cu maioneză.
pas 3. Îmbrăcăm rața pe o sticlă sau borcan umplut pe jamătate cu vin alb sau roşu.
pas 4. Punem rața pe o tavă cu puțină apă. Se coace 1,5 h-2 h la 150 grade şi se fac câteva incizii, apoi pentru rumenire 1 h la 200-220 grade.
pas 5. Scoatem rața şi o plasăm pe platou. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Braduţi de ciocolată
Un desert extraordinar, de origine germană, pentru masa de Crăciun sau de Revelion, atît prin aspect, cît şi prin gust...
mai mult...Piept de pui învelit în bacon și miere
O combinaţie minunată dintre pui, bacon şi struguri, foarte simplă de făcut . Este delicios și uimitor cât de fraged răm&aci...
mai mult...Friptură în ulcea
O friptură aromată direct din cuptor, iar împreună cu murăturile face o combinație nemaipomenită.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.