Ruladă de vită cu ciuperci

Ruladă de vită cu ciuperci

Autor :

Ingrediente

Carne de vițel 400 g
Ciuperci champinion 200 g
Ceapă 1 buc.
Ardei Capia 1/2 buc.
Ouă 2 buc.
Lapte 2 linguri
Sare după gust
Ardei după gust

Descriere

Uşor de făcut, dar merită aprecierea mesenilor!

Etapele de gătit

pas 1. Se spală carnea şi se lasă să se scurgă. P.S. Se poate folosi şi carne de porc.

step1

pas 2. Se acoperă cu folie alimentară şi se bate ca să devină mai subţire.

step2

pas 3. Carnea bătută.

step3

pas 4. Se taie ciupercile mărunt şi se călesc cu ceapa.

step4

pas 5. Se sărează, piperează.

step5

pas 6. Se bat ouăle cu laptele şi un praf de sare pentru a face omleta.

step6

pas 7. Se topeşte untul pe tigaie şi se coace omleta.

step7

pas 8. ...

step8

pas 9. Carnea se sărează pe ambele părţi şi se întinde pe o bucată de folie alimentară.

step9

pas 10. Deasupra cărnii se aranjează omleta, ciupercile, iar pe mijloc fâşiile de ardei.

step10

pas 11. Se rulează cu acurateţe şi destul de strâns.

step11

pas 12. Se înveleşte în folie, iar capetele se leagă bine ca să-şi păstreze forma.

step12

pas 13. Se mai adaugă câteva straturi de folie. Se pune într-o cratiţă, se acoperă cu apă şi se lasă sa fiarbă.

step13

pas 14. Se fierbe la foc mediu, 1.5 ore. Se scoate apoi din cratiţă, se lasă să se răcească, se scoate din folie şi se porţionează. Poftă mare!

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology