Ingrediente
Descriere
Desert al copilariei indragit de toti. Un gust inedit ce ne duce pe valuri de amintiri!
Etapele de gătit
pas 1. Se zdrobesc biscuitii si nucile.
pas 2. Intr-un castron se pune la foc laptele si zaharul pana obtinem un sirop.
pas 3. Adaugam untul si amestecam pana se topeste.
pas 4. Adaugam cacao, amestecam cca 1 min la foc mic.
pas 5. Peste aceasta compozitie adaugam biscuitii si nucile bine zdrobite, incorporam bine cu o spatula si stingem aragazul.
pas 6. Intr-o folie de plastic alimentara se presara fulgii de cocos si se aseaza compozitia obtinuta, o modelam in forma de rulou.
pas 7. Dupa ce s-a racit, o lasam la frigider pentru cca 4 ore. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Conuri de Revelion
![Conuri de Revelion](/pictures/content/2015_12/2074_small.jpg)
Un deliciu pentru oaspeţii dragi în noaptea dintre ani...
mai mult...Prajitura cu Caise
![Prajitura cu Caise](/pictures/content/2015_10/164_small.jpg)
Va indem sa gatim impreuna prajitura cu caise. O reteta foarte simpla , dar extrem de delicioasa! Prajitura iese foarte fina, de...
mai mult...Prăjitură cu dovleac şi ciocolată
![Prăjitură cu dovleac şi ciocolată](/pictures/content/2015_11/1362_small.jpg)
O prăjitură excelentă pentru o şezătoare între prietene sau la un ceai cu cei dragi. Ingredientele sunt pentru o prăjitură c...
mai mult...
Arata extraordinar de bine Mariana ,la fel si prezentarea .Bravoo
!
Adăugat: 02.11.2015 22:01foarte bine venita reteta, chiar ieri ma gindeam la acest deliciu