Ingrediente
Descriere
Desert al copilariei indragit de toti. Un gust inedit ce ne duce pe valuri de amintiri!
Etapele de gătit
pas 1. Se zdrobesc biscuitii si nucile.
pas 2. Intr-un castron se pune la foc laptele si zaharul pana obtinem un sirop.
pas 3. Adaugam untul si amestecam pana se topeste.
pas 4. Adaugam cacao, amestecam cca 1 min la foc mic.
pas 5. Peste aceasta compozitie adaugam biscuitii si nucile bine zdrobite, incorporam bine cu o spatula si stingem aragazul.
pas 6. Intr-o folie de plastic alimentara se presara fulgii de cocos si se aseaza compozitia obtinuta, o modelam in forma de rulou.
pas 7. Dupa ce s-a racit, o lasam la frigider pentru cca 4 ore. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Cornuri cu vișine

Cornurile după această rețetă se primesc foarte pufoase. Ele cresc văzând cu ochii.
mai mult...Tarta cu gutuie

Este perfecta anotimpului in care ne aflam. Eu ador gutuile, asa ca nu ratez ocazia sa le folosesc in cit mai multe bucate. Tarta...
mai mult...Tiramisu

Un desert apreciat mult de adepţii bucătăriei italiene, dar tot atât de des discutată reţeta acestuia...
mai mult...
Arata extraordinar de bine Mariana ,la fel si prezentarea .Bravoo
!
Adăugat: 02.11.2015 22:01foarte bine venita reteta, chiar ieri ma gindeam la acest deliciu