Ingrediente
Fasole conservate la borcan 1 buc.
Roșii 2 buc.
Pătrunjel verde 50 g
Piept de pui fiert 250 g
Cascaval tare 50 g
Frunze de salata verde 5 buc.
Maioneza după gust
Sare după gust
Descriere
O salată delicioasă și sățioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se rupe felii.
pas 2. Roșiile se taie felii sau cuburi. Frunzele de salată se rup.
pas 3. Cașcavalul se dă prin răzătoare fină, pătrunjelul se taie mărunt.
pas 4. Se condimentează cu sare și piper. Se adaugă maioneză și se amestecă. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui în fulgi de porumb

Un aperitiv crocant şi super delicios!
mai mult...Costițe de porc picante

Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...Broccoli si Fasole in Sos de Smantana

Stand intr-o zi la bucatarie, fiind in pana de idei si tot gandindu-ma "Ce prepar astazi?", am facut un experiment in urma caruia...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.