Ingrediente
Fasole conservate la borcan 1 buc.
Roșii 2 buc.
Pătrunjel verde 50 g
Piept de pui fiert 250 g
Cascaval tare 50 g
Frunze de salata verde 5 buc.
Maioneza după gust
Sare după gust
Descriere
O salată delicioasă și sățioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se rupe felii.
pas 2. Roșiile se taie felii sau cuburi. Frunzele de salată se rup.
pas 3. Cașcavalul se dă prin răzătoare fină, pătrunjelul se taie mărunt.
pas 4. Se condimentează cu sare și piper. Se adaugă maioneză și se amestecă. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salată de vinete și ardei copți
Această rețetă este una simplă, gustoasă, dar cel mai important sănătoasă!
mai mult...Ciuperci marinate
O gustare minunata pentru orice ocazie,care poate fi consumata curent sau pastrata la borcan pina la doua-trei luni la frigider. S...
mai mult...Braduţi de ciocolată
Un desert extraordinar, de origine germană, pentru masa de Crăciun sau de Revelion, atît prin aspect, cît şi prin gust...
mai mult...




Nu există comentarii încă. Fii tu primul.