Ingrediente
Fasole conservate la borcan 1 buc.
Roșii 2 buc.
Pătrunjel verde 50 g
Piept de pui fiert 250 g
Cascaval tare 50 g
Frunze de salata verde 5 buc.
Maioneza după gust
Sare după gust
Descriere
O salată delicioasă și sățioasă.
Etapele de gătit
pas 1. Pieptul de pui se rupe felii.
pas 2. Roșiile se taie felii sau cuburi. Frunzele de salată se rup.
pas 3. Cașcavalul se dă prin răzătoare fină, pătrunjelul se taie mărunt.
pas 4. Se condimentează cu sare și piper. Se adaugă maioneză și se amestecă. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Salata "Taia"

În sursa de unde am luat această reţetă era concretizată originea thailandeză a acestei salate...Eu am multe îndoieli ...
mai mult...Raţă cu vin alb şi rozmarin

Simplu de gătit, uşor dispare din farfurie...
mai mult...Salată de limbă și telină

O rețetă cu puține ingrediente și gustoasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.