Ingrediente
Limba de vita sau porc 1 buc.
Radacina de telina 0.5 buc.
Miez de nuca (maruntit) 1-2 linguri
Maioneza 4 linguri
Ceapă 1 buc.
Frunze de dafin 2 buc.
Sare după gust
Descriere
O rețetă cu puține ingrediente și gustoasă.
Etapele de gătit
pas 1. Limba se spală și se pune la fiert. Când începe a fierbe se schimbă apa. Se adaugă sare, ceapă, morcovul, frunzele de dafin și se lasă să fiarbă la foc mic vreo 2 ore. Se scurge și se lasă să se răcească. Se taie pai.
pas 2. Țelina se curăță, se spală și se taie pai.
pas 3. Se pun într-un vas țelina, limba și maioneza și se amestecă. Se adaugă sare, dacă e necesar.
pas 4. Se aranjează în formă de moviliță în farfurie și se presară miez de nucă. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Racituri
Racituri
mai mult...Salată în straturi cu fasole, șuncă, roșii ș...
Salată delicioasă și ușoară, perfectă pentru masa de Anul Nou.
mai mult...Biscuiţi glazuraţi cu prune uscate(nuci)
Nişte biscuiţi care sunt şi pe placul bărbaţilor.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.