Ingrediente
Descriere
O mîncare ce dispare cu "Ura!" din farfurii,în special a doua zi după un festin...
Etapele de gătit
pas 1. Ceapa şi morcovul se curăţă şi se spală. Ceapa se taie cubuleţ sau solzişor. Morcovul se dă prin răzătoare.
pas 2. Carnea se fierbe.(Eu am folosit 2 pulpe). Se taie Julien(pai). Bulionul se păstrează.
pas 3. Toate mezelurile se taie pai.
pas 4. Ciupercile se pun la scurs.Se taie pai.La fel şi castraveţii.
pas 5. Ceapa şi morcovul se călesc în puţin ulei. Se adaugă pasta de tomate,apoi se toarnă totul în bulion.Cînd începe să fiarbă se adaugă ciupercile şi castraveţii.Se fierbe 5-6 minute. Se adaugă mezelurile şi măslinele (opţional puteţi pune şi un pic de verdeaţă). Se mai fierbe 5 minute. Se sărează dacă e necesar.
pas 6. Se lasă cîteva minute să se pătrundă toate ingredientele. Se serveşte cu smîntînă,o felie de lămîie la farfurie şi pătrunjel tocat.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Shurpa - ciorbă uzbecă de miel
Gustată o dată, devine măncarea preferată...
mai mult...Supa de broccoli
E o reteta "pescuita" dintr-o emisiune TV australiana,pe care o bucatareasa a facut-o pentru copii.
mai mult...Zeamă de găină de casă și tăiței proaspeți
Prima mea zeamă într-adevăr de casă. E prima dată când am avut curajul să fac tăiței.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.