Soleanca ruseasca

Soleanca ruseasca

Autor :

Ingrediente

sunca de vita 150-200 g
Сirnati afumati 150-200 g
Piept de pui afumat 150-200 g
Parizer 150-200 g
Salam crud afumat 150-200 g
Сarne cu os(la alegere) 0.5 kg
Ceapă 1 buc.
Morcov 1 buc.
Pasta de tomate 2 linguri
Ciuperci marinate conservate 150-200 g
Castraveți murați 2-3 buc.
Masline negre f/s 150 g
Pătrunjel verde 100 g
Lamâie 1 buc.
Smîntînă după gust

Descriere

O mîncare ce dispare cu "Ura!" din farfurii,în special a doua zi după un festin...

Etapele de gătit

pas 1. Ceapa şi morcovul se curăţă şi se spală. Ceapa se taie cubuleţ sau solzişor. Morcovul se dă prin răzătoare.

step1

pas 2. Carnea se fierbe.(Eu am folosit 2 pulpe). Se taie Julien(pai). Bulionul se păstrează.

step2

pas 3. Toate mezelurile se taie pai.

step3

pas 4. Ciupercile se pun la scurs.Se taie pai.La fel şi castraveţii.

step4

pas 5. Ceapa şi morcovul se călesc în puţin ulei. Se adaugă pasta de tomate,apoi se toarnă totul în bulion.Cînd începe să fiarbă se adaugă ciupercile şi castraveţii.Se fierbe 5-6 minute. Se adaugă mezelurile şi măslinele (opţional puteţi pune şi un pic de verdeaţă). Se mai fierbe 5 minute. Se sărează dacă e necesar.

step5

pas 6. Se lasă cîteva minute să se pătrundă toate ingredientele. Se serveşte cu smîntînă,o felie de lămîie la farfurie şi pătrunjel tocat.

step6
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology