Ingrediente
Burțile somon 4 buc.
Сreveți necurățate 5 buc.
Ceapă 1 buc.
Cartofi 1 buc.
Orez 1/4 pahar
Suc de Lamaie 2-3 linguri
Sare după gust
Descriere
Am încercat în Grecia și mi-a placut
Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
Etapele de gătit
pas 1. Punem la fiert intr-o cratiță pieptul curățat de solzi și creveții. Adăugăm jumătate din praz tăiat inele, iar jumătate în bucăți mari ( se vor arunca). Cînd începe să fiarbă, adunăm spuma și sărăm.
pas 2. Adăugăm cartofii și orezul. Fierbem până cartofii sunt gata. Adăugăm sucul de lămâie și oprim focul.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele de peşte în sos de roşii

Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
mai mult...Orez cu fructe de mare

Pentru o cină uşoară şi gustoasă.
mai mult...Peste prajit cu Mujdei de Usturoi

O reteta traditionala de peste prajit, servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.