Ingrediente
Burțile somon 4 buc.
Сreveți necurățate 5 buc.
Ceapă 1 buc.
Cartofi 1 buc.
Orez 1/4 pahar
Suc de Lamaie 2-3 linguri
Sare după gust
Descriere
Am încercat în Grecia și mi-a placut
Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
Etapele de gătit
pas 1. Punem la fiert intr-o cratiță pieptul curățat de solzi și creveții. Adăugăm jumătate din praz tăiat inele, iar jumătate în bucăți mari ( se vor arunca). Cînd începe să fiarbă, adunăm spuma și sărăm.
pas 2. Adăugăm cartofii și orezul. Fierbem până cartofii sunt gata. Adăugăm sucul de lămâie și oprim focul.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Shurpa - ciorbă uzbecă de miel
![Shurpa - ciorbă uzbecă de miel](/pictures/content/2015_11/1410_small.jpg)
Gustată o dată, devine măncarea preferată...
mai mult...Gulas cu Carne de vita
![Gulas cu Carne de vita](/pictures/content/2015_10/167_small.jpg)
O reteta traditionala ungureasca, care se prepara cu carne de vitel.
mai mult...Somon la grătar
![Somon la grătar](/pictures/content/2015_11/1184_small.jpg)
Ce poate fi mai gustos și sănătos decât o bucată de pește la grătar? Această rețetă simplă și rapidă poate servi atâ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.