Ingrediente
Descriere
Oricâte rețete de borș roșu nu ar exista, dar fiecare gospodină o are pe a sa - specială.
Etapele de gătit
pas 1. Pentru început fierbem carnea. Vărsăm prima apă după fierbere și fierbem în a doua apă.
pas 2. Între timp, pe o tigaie înădușim morcovul și sfecla rase, precum și ceapa, usturoiul și un gogoșar – toate tăiate mărunt. Înăduș cu o cantitate mică de apă aproximativ 15 minute.
pas 3. Peste 30 de minute după ce a doua apă a fiert adăugăm varza tăiată și lăsăm încă pentru 20 de minute.
pas 4. Când varza e gata, adăugăm cartofii și amestecul din legume înădușite. Condimentăm cu sare și piper. Lăsăm la fiert încă pentru 20-30 de minute.
pas 5. Borșul e gata. Dar va fi mai gustos dacă nu-l servim imediat, ci îl lăsăm pentru puțin timp. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ciorba cu Fasole si Sfecla rosie
Va recomand cu drag o ciorba din legume foarte delicioasa. O puteti gati si cu carne! Sa nu va sperie timpul de gatit, e din cauz...
mai mult...Supă cremă de broccoli
Supă sănătoasă, preparată ușor și foarte delicioasă!
mai mult...Soleanca ruseasca
Vreau să vă prezint o rețetă simplă de supă din afumături foarte delicioasă
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.