Soleanca ruseasca

Soleanca ruseasca

Autor :

Ingrediente

Mușchi de vită 300 g
Mezeluri afumate 300 g
Castraveți murați 4 buc.
Masline negre 100 g
Morcov 1 buc.
Ceapă 1 buc.
Pasta de tomate 4 linguri
Sare după gust

Descriere

Vreau să vă prezint o rețetă simplă de supă din afumături foarte delicioasă

Etapele de gătit

pas 1. Carnea de vită o tăiem bucățele, turnăm apă și punem cratița la foc. Odată ce apa fierbe și apare spuma, schimbăm apa. Lăsăm să fiarbă la foc mic 20-30 de minute.

step1

pas 2. Între timp tăiem ceapa. Morcovul îl dăm prin răzătoare și împreună cu ceapa înădușim pe tigaie în pastă de tomate.

step2

pas 3. Adăugăm o cantitate mică de apă, astfel încât să acopere puțin legumele.

step3

pas 4. Când carnea va fierbe, adăugăm afumături și salamuri mărunțite. Eu am folosit câte 100 de gr de salam afumat, șuncă și pastramă din piept de pui.

step4

pas 5. Mărunțim castraveții.

step5

pas 6. Măslinele le tăiem cerculețe și punem în cratiță împreună cu castraveții.

step6

pas 7. Adăugăm legumele înădușite. Amestecăm și lăsăm totul la foc mediu pentru 20 de minute. Puteți adăuga și cartofi la discreția voastră.

step7

pas 8. Adăugăm sare la final, înainte de a stinge focul și o facem foarte atent. Ținând cont de faptul că măslinele, castraveții și afumăturile sunt deja sărate, vom avea nevoie de foarte puțină sare. Este preferabil să lăsați soleanka pregătită pentru ceva timp înainte de a o consuma, pentru ca aromele și gusturile să se combine. Se servește cu smântână. Poftă bună!

step8
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Bors rosu
Bors rosu

Este un bors indragit de moldoveni, rusi, ucraineni cu multe legume, iar culoarea rosie fiind data de sfecla rosie. Gustos atit...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology