Supă-cremă de dovleac cu rădăcina de țelină, ghimbir și busuioc
Ingrediente
Descriere
Supa cremă din dovleac copt este o supă cu iz de toamnă, perioada dovlecilor plăcintari. Dovleacul pentru supă poate fi ori fiert ori copt, dar varianta cu pulpă coaptă ne place mai mult. Poate vă tentează să pregătiți și voi!
Etapele de gătit
pas 1. Am copt dovleacul si rădăcina de țelina in cuptor.
pas 2. Am dat legumele coapte, ghimbirul în blender și am adăugat apă până la consistența dorită.
pas 3. Am adăugat busuiocul mărunțit și condimente, precum sare și piper.
pas 4. La servit am adăugat un pic de parmezan.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Supa de broccoli
![Supa de broccoli](/pictures/content/2015_10/311_small.jpg)
E o reteta "pescuita" dintr-o emisiune TV australiana,pe care o bucatareasa a facut-o pentru copii.
mai mult...Borș verde
![Borș verde](/pictures/content/2016_04/2437_small.jpg)
Borș verde sau supă de măcriș – fel de mâncare care se asociază cu primăvara și primele verdețuri. Vă propun rețeta b...
mai mult...Shurpa - ciorbă uzbecă de miel
![Shurpa - ciorbă uzbecă de miel](/pictures/content/2015_11/1410_small.jpg)
Gustată o dată, devine măncarea preferată...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.