Ingrediente
Descriere
O supă cremă de dovleac foarte delicioasă și usoară în preparare
Etapele de gătit
pas 1. Tăiem legumele cubulețe și le punem într-un vas la fiert cu apă cât să le acopere. Când acestea sunt aproape fierte, sărăm și piperăm. Apoi pasăm toată compoziția cu blenderul, până obținem o compoziție omogenă.
pas 2. La cele 200 ml de lapte de cocos adăugăm o lingură mare de smântână, sărăm, piperăm și încorporăm în compoziția omogenă de legume.
pas 3. La servire ornăm cu semințe de dovleac, pesmeți și smântână sau lapte de cocos. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Supă de pește
Am încercat în Grecia și mi-a placut Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
mai mult...Ciorba de perisoare
O ciorbiţă ce poate fi servită de toţi începănd cu copiii şi terminînd cu doamnele ce-şi menţin silueta.
mai mult...Zeamă de găină de casă și tăiței proaspeți
Prima mea zeamă într-adevăr de casă. E prima dată când am avut curajul să fac tăiței.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.