Ingrediente
Descriere
O supă cremă de dovleac foarte delicioasă și usoară în preparare
Etapele de gătit
pas 1. Tăiem legumele cubulețe și le punem într-un vas la fiert cu apă cât să le acopere. Când acestea sunt aproape fierte, sărăm și piperăm. Apoi pasăm toată compoziția cu blenderul, până obținem o compoziție omogenă.
pas 2. La cele 200 ml de lapte de cocos adăugăm o lingură mare de smântână, sărăm, piperăm și încorporăm în compoziția omogenă de legume.
pas 3. La servire ornăm cu semințe de dovleac, pesmeți și smântână sau lapte de cocos. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Shurpa - ciorbă uzbecă de miel

Gustată o dată, devine măncarea preferată...
mai mult...Ciorbă cu fasole şi fidea

E ciorba ce o făcea bunica şi mama în perioadele de post...e un gust din copilărie care sper să vă placă.
mai mult...Borș roșu

Oricâte rețete de borș roșu nu ar exista, dar fiecare gospodină o are pe a sa - specială.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.