Ingrediente
Descriere
Borș verde sau supă de măcriș – fel de mâncare care se asociază cu primăvara și primele verdețuri. Vă propun rețeta borșului roșu după care se prepară la mine acasă.
Etapele de gătit
pas 1. Punem carnea la fiert. Nu uităm să înlăturăm periodic spuma.
pas 2. Între timp prăjim ușor morcovul și ceapa pe o tigaie.
pas 3. Fierbem ouăle și le tăiem după preferințe, bucățele mai mari sau mai mici.
pas 4. Tăiem cartofii.
pas 5. Adăugăm cartofii, morcovul și ceapa în cratiță. Lăsăm să fiarbă aproximativ 20 de minute, până sunt gata cartofii, după care adăugăm ouăle.
pas 6. Spălăm măcrișul și tăiem
pas 7. Dacă folosiți măcriș de casă, adăugați-l cu 5 minute înainte de a stinge focul; dacă aveți măcriș crescut în seră, adăugați-l nemijlocit înainte de a stinge focul, deoarece acesta se fierbe foarte repede. Nu uitați să presărați după gust. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gulas cu Carne de vita
![Gulas cu Carne de vita](/pictures/content/2015_10/167_small.jpg)
O reteta traditionala ungureasca, care se prepara cu carne de vitel.
mai mult...Zeamă de găină de casă și tăiței proaspeți
![Zeamă de găină de casă și tăiței proaspeți](/pictures/content/2015_11/1300_small.jpg)
Prima mea zeamă într-adevăr de casă. E prima dată când am avut curajul să fac tăiței.
mai mult...Tarator - supă rece bulgărească
![Tarator - supă rece bulgărească](/pictures/content/2015_11/1558_small.jpg)
Perfectă pentru zăpuşeala verii...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.