Ingrediente
Somon 2 buc.
Dovleac 1 buc.
Vinete 1 buc.
Piper negru pisat după gust
Sare după gust
Ulei de măsline 2 linguri
Suc de Lamaie după gust
Descriere
Delicios!
Etapele de gătit
pas 1. Am condimentat somonul cu sare, piper negru si suc de lamiie.
pas 2. Am condimentat legumele cu sare, piper negru, putin ulei.
pas 3. Se coace in cuptor timp de 40 min.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Macrou la cuptor

Nu ştiu dacă este vreo reţetă mai uşoară de a pregăti peştele.
mai mult...Orez cu fructe de mare

Pentru o cină uşoară şi gustoasă.
mai mult...Crap umplut

E o reţetă destul de uşoară, chiar dacă sperie la prima vedere. Recomand crapul cu greutatea optimă de 2,5 kg.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.