Ingrediente
Descriere
Ce poate fi mai gustos și sănătos decât o bucată de pește la grătar?
Această rețetă simplă și rapidă poate servi atât pentru somon cât și pentru alt fel de pește fileu.
Etapele de gătit
pas 1. Se spune că produsele de calitate nu au nevoie de foarte multe ingrediente pentru prepararea lor. Asta observați si din ingredientele notate mai sus. Fileul de somon se trece printr-un jet de apă rece, apoi se șterge cu șervețele de bucătărie.
pas 2. Condimentăm cu sare, amestecul de ulei, rozmarin, piper negru (opțional).
pas 3. Frigem somonul pe ambele părți în tigaie grill, 2-3 min până se rumenește ușor. Stropim cu suc de lămâie și servim cald alături de o salată de crudități sau alte legume coapte sau fripte la grătar. Să aveți poftă!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Pastrav si chefal in multifierbator
Din pacate nu am reusit sa fac o poza cind era mincarea gata, dar credeti-ma ca afost si gustos si frumos.
mai mult...Orez cu fructe de mare
Pentru o cină uşoară şi gustoasă.
mai mult...Macrou la cuptor
Nu ştiu dacă este vreo reţetă mai uşoară de a pregăti peştele.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.