Ingrediente
Macrou 2 buc.
Mărar după gust
Lamâie 1 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Descriere
Nu ştiu dacă este vreo reţetă mai uşoară de a pregăti peştele.
Etapele de gătit
pas 1. Curăţaţi şi spălaţi bine peştele. Aşezaţi-l pe o bucată de folie de staniol, adaugaţi sare, piper, cîteva fire de mărar şi o felie de lămîie, apoi înveliţi-l bine în folie.
pas 2. Se dă la cuptor sau tigaia gas-grill pentru vreo 20 minute. Puteţi pregăti astfel orice tip de peşte.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Somon la grătar
![Somon la grătar](/pictures/content/2015_11/1184_small.jpg)
Ce poate fi mai gustos și sănătos decât o bucată de pește la grătar? Această rețetă simplă și rapidă poate servi atâ...
mai mult...Tilapia la cuptor
![Tilapia la cuptor](/pictures/content/2015_12/1610_small.jpg)
Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special...
mai mult...Somon la cuptor cu legume
![Somon la cuptor cu legume](/pictures/content/2015_11/501_small.jpg)
Delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.