Ingrediente
Descriere
Un sos care poate fi folosit pentru lasagna,cannelloni sau diverse paste...
Etapele de gătit
pas 1. Se curăţă ceapa şi usturoiul,se mărunţesc şi se călesc în ulei.
pas 2. Se adaugă carnea tocată şi se lasă pînă îşi schimbă culoarea.
pas 3. Se toarnă vinul şi se lasă să se evapore.
pas 4. Se adaugă sosul de roşii,sarea şi busuiocul. Daca nu aveti sos gata, pur şi simplu treceţi roşii proaspete prin apă clocotită,decojiţi-le şi mărunţiţi-le cu blenderul.Puteţi folosi şi din comerţ,roşii decojite.
pas 5. Se lasă la foc încet cam două ore,amestecînd periodic. Pentru lasagna şi paste,aveţi grijă să fie mai rar.Dacă e necesar,mai adăugaţi sos de roşii. Pentru cannelloni e mai bine să fie mai scăzut.
pas 6. Puteţi umplea cu el cannelloni
pas 7. sau lasagna... Spor la treabă! Si poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Lasagna cu vinete
Lasagna este specialitatea mea. Îmi place să o gătesc și să o mănânc ;) O fac destul de des, în special toamna ...
mai mult...Friptură de porc
Cu siguranță nu e necesar să fac o mare descriere la acest platou, toți iubesc și uneori duc dorul acestui fel de mâncare. ...
mai mult...Prepelita la Cuptor
Va indemn sa pregatiti aceasta reteta simpla de prepelita la cuptor, o carne cat se poate de fina si savuroasa!
mai mult...










Nu există comentarii încă. Fii tu primul.