Ingrediente
Descriere
Un experiment care ma facusera sa raman foarte multumita de deliciul obtinut!
Etapele de gătit
pas 1. Mod de preparare taitei Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert. Se gatesc in felul urmator, la fiecare suta de grame de faina se pune un ou. Amestecati ingredientele pana se formeaza un aluat elastic. Aluatul se acopera si se lasa de-o parte o jumatate de ora sa se odihneasca. Blatul de lucru se imprastie niste faina si se intinde aluatul. Se taie foarte subtire. Puteti folosi si un aparat pentru taitei.
pas 2. Intr-un castron adaugam bulionul si punem pe aragaz.
pas 3. Curatim ciupercile si le adaugam in cratita cu bulion. Le fierbem cca 15 min.
pas 4. Se desface broccoli in buchetele si se aseaza intr-un bol cu apa rece.
pas 5. Inlaturam faina de pe taitei si-i adaugam in castronul cu bulion. Dupa care adaugam si broccoli cu rosia taiata cubulete sau fasii. Fierbem timp de 7-9 min, pana taieteii sunt gata. * Cum se verifica pastele cand sunt gata? Se taie o pasta in jumatate, daca are o linie alba pe centru nu este fiarta, daca nu, atunci e preparata in deajuns. * Ca sa nu ingroase zeama, taiteii se oparesc separat, apoi se adauga in zeama.
pas 6. Nu uitam sa verificam de sare!
pas 7. Taiteii cu legume se servesc calzi. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Orez cu dovleac (bostan) si măsline verzi
Ador dovleacul, asa ca îl folosesc din plin atunci când e sezonul. Cel mai mult îmi place să gatesc renumita sup...
mai mult...Sarmale ca la bunica
Mici, delicate şi cu un gust divin, cum doar bunica ştia să le facă!
mai mult...Friptură de porc
Cu siguranță nu e necesar să fac o mare descriere la acest platou, toți iubesc și uneori duc dorul acestui fel de mâncare. ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.