Ingrediente
Descriere
Un amestec de aroma si gusturi...
Etapele de gătit
pas 1. Morcovul se curăţă,se spală. Mărul se spală şi se curăţă de seminţe. Se dă totul prin minitocător.
pas 2. Prunele se spală şi se taie mărunt. Se rade coaja de lămîie.
pas 3. Se bate bine zahărul cu uleiul. Se adaugă sucul de la o lămîie şi apa minerală. Se omogenizează.
pas 4. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt.Urmează morcovul tocat,macul,seminţele de in,prunele şi coaja de lămîie.
pas 5. Se toarnă în tavă(minim 26 cm în diametru) tapetată cu hîrtie de copt. Se presoară cu nuci mărunţite.Se coace vreo 60 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade. Cînd se răceşte se presoară cu zahăr pudră vanilat.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Stollen cu brânză- COZONAC DE CASĂ NEMŢESC

E o variantă a cozonacului clasic nemţesc, cu umplutura de brânză. În varianta clasică, umplutura cozonacului, e din...
mai mult...Prajitura cu Caise

Va indem sa gatim impreuna prajitura cu caise. O reteta foarte simpla , dar extrem de delicioasa! Prajitura iese foarte fina, de...
mai mult...Placintă/Tartă rustică cu mere

M-am îndrăgostit de această tartă,de blatul delicios și atât de fraged, de gustul și aroma fructelor. O bunătate, d...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.