Ingrediente
Descriere
Aromat şi plin de vitamine, se pregăteşte repede şi vă salvează când vă vin oaspeţii pe neprins de veste.
Etapele de gătit
pas 1. Untul moale se freacă cu zahărul şi zahărul vanilat, apoi se adaugă ouăle. Se omogenizează şi se încorporează făina amestecată cu praful de copt, amestecând cu o furculiţă cât puteţi. În final, frământaţi repejor cu mâinile, dar nu exageraţi.
pas 2. Se înveleşte cu folie alimentară şi se pune în frigider pentru o oră.
pas 3. Tava se tapetează cu hârtie de copt. Cu 3/4 se tapetează forma, ridicând şi pe pereţi. !/4 se lasă pentru decor. Se înfige cu o furculiţă şi se coace 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
pas 4. Pentru umplutură se folosesc orice fructe vă plac - caise, piersici, zmeură, vişine, cireşe, ba chiar şi brânză dulce de vaci. Se decorează cu aluatul rămas.
pas 5. Se mai coace încă 40-50 de minute. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chec pe chefir
![Chec pe chefir](/pictures/content/2015_10/367_small.jpg)
Azi pregatim un chec cu gust fin si foarte gustos.
mai mult...Prăjitură cu dovleac şi ciocolată
![Prăjitură cu dovleac şi ciocolată](/pictures/content/2015_11/1362_small.jpg)
O prăjitură excelentă pentru o şezătoare între prietene sau la un ceai cu cei dragi. Ingredientele sunt pentru o prăjitură c...
mai mult...Brioșe cu afine și ciocolată
![Brioșe cu afine și ciocolată](/pictures/content/2015_11/677_small.jpg)
Cu ingrediente simple, naturale și multe fructe. Sper că poza va convins să încercați și voi acest desert. .
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.