Ingrediente
Descriere
O armonie perfectă de gusturi: smântână şi vişine.
Clătitele le-am pregătit după această reţetă
Etapele de gătit
pas 1. Am folosit vişine fără sâmburi în suc propriu.
pas 2. Se mixează la viteză mică smântâna şi zahărul pudră timp de 10 secunde.
pas 3. Se unge puţin fiecare clătită cu smântână şi se aranjează, în rînd, vişinele.
pas 4. Se face rulou.
pas 5. Se aranjează în farfurie şi se acoperă cu crema de smântână.
pas 6. Urmează alt strat de clătite făcute rulou, aranjate în formă de piramidă. Marginile clătitelor se taie.
pas 7. Deasupra se poate presăra ciocolată rasă. Se pune la frigider pentru câteva ore. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Tiramisu

Un desert apreciat mult de adepţii bucătăriei italiene, dar tot atât de des discutată reţeta acestuia...
mai mult...Budincă ”Ca la grădiniță”

Bucatele din copilărie au o magie aparte. Cândva budinca de brânză mi se părea cel mai delicios desert din lume. Iar a...
mai mult...Clătite cu banane

Date la cuptor, clătitele cu banane devin aromate şi suculente. Am pregătit clătitele după reţeta de aici: http://delicii.md/ro/r...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.