Ingrediente
Descriere
O armonie perfectă de gusturi: smântână şi vişine.
Clătitele le-am pregătit după această reţetă
Etapele de gătit
pas 1. Am folosit vişine fără sâmburi în suc propriu.
pas 2. Se mixează la viteză mică smântâna şi zahărul pudră timp de 10 secunde.
pas 3. Se unge puţin fiecare clătită cu smântână şi se aranjează, în rînd, vişinele.
pas 4. Se face rulou.
pas 5. Se aranjează în farfurie şi se acoperă cu crema de smântână.
pas 6. Urmează alt strat de clătite făcute rulou, aranjate în formă de piramidă. Marginile clătitelor se taie.
pas 7. Deasupra se poate presăra ciocolată rasă. Se pune la frigider pentru câteva ore. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Fursecuri cu nuci

O reţetă pe care am vazut-o la Laura Laurenţiu. Fursecurile s-au dovedit atît de bune şi crocante încît le fac l...
mai mult...Chec zebra

Un
mai mult...Tartă cu mere, scorțișoară și ghimbir

O tartă de poveste cu mere, scorțișoară, ghimbir . Mențiuni: Culoarea cafenie este dată de făina de semințe de struguri.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.