Ingrediente
Descriere
Un tort "haios", cu un gust deosebit ce o să surprindă orice bărbat.
Etapele de gătit
pas 1. Pandişpanul se taie în două sau în trei pe orizontală (în dependenţă de grosimea blatului). Apoi cu ajutorul unui cuţit ascuţit se taie în formă de inimă. Bucăţile se păstrează.
pas 2. Jumătate de litru de frişcă se bate cu 100 g de zahăr pudră (cantitatea zahărului poate varia în dependenţă de gust). Apoi se adaugă mascarpone şi se omogenizează. Nu exageraţi! 3-4 linguri de cremă se pun de o parte.
pas 3. Se îmbracă marginile platoulu cu folie alimentară sau de aluminiu. Se aşează o parte a blatului. Se însiropează (opţional). Se acoperă cu cremă.
pas 4. O banană se taie rondele şi se repartizează deasupra cremei. Urmează cealaltă parte a blatului şi din nou cremă. Partea deasupra nu se acoperă cu cremă.
pas 5. Rămăşiţele de blat se rup bucăţi.
pas 6. Se adaugă crema păstrată, portocala şi banana rămasă taiate cubuleţe. Se amestecă.
pas 7. Învelim pe dinăuntru cu folie alimentară două boluri identitece. Le umplem cu compoziţia de fructe. Se acoperă şi se lasă la rece pentru vreo oră ca să se întărească.
pas 8. Jumătatea de litru de frişcă rămasă se bate cu 80 gr de zahăr pudră amestecat cu cacao. P.S. Cantitatea de zahăr şi cacao poate varia.
pas 9. Se acoperă cu cremă suprafaţa şi pereții tortului.
pas 10. "Cupele" se scot din boluri, se aşează pe tort şi se acoperă cu cremă.
pas 11. "Sfîrcurile" se fac din ciocolată neagră topită.
pas 12. Si un pic mai bronzat...bust12 Ciocolata albă se topeşte pe aburi. Se toarnă într-un cornet cu vîrf subţire şi se "brodează sutienul".
pas 13. Sper să vă fie de folos acest master-klass şi să vă bucuraţi bărbaţii apropiaţi.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Biscuiți cu smântână
Este un biscuite simplu, dar extrem de gustos, pentru timpul de iarnă, aromat, de casă și fin…prin casă se simte aromă de v...
mai mult...Turtă dulce cu ghimbir
În timp ce pregătesc acești biscuiți, casa se umple de o aromă plăcută, de iarnă. Din cantitatea indicată de ingrediente ...
mai mult...Fursecuri de dovleac cu cremă de brînză dulc...
Dedicat adoratorilor tartelor de dovleac. După opinia mea este o prăjitură, și nu fursec, într-atît este de fină.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.