Ingrediente
Descriere
Știu că nu o sa descoper America cu această rețetă,dar pentru incepători ar putea fi o idee...
Etapele de gătit
pas 1. Decongelați aluatul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amestecați brânza cu un ou și un albuș, adăugând mărarul tocat și sare după gust. În alt vas amestecați un galbenuș cu smântâna.
pas 2. Puneți câte o lingură de umplutură în mijlocul pătrățelului de aluat ți lipiți formând triunghiul. Le aranjați în tava tapetată cu hârtie de copt. Ungeți-le cu amestecul de ou și smântână. P.S. Lăsați copiii să vă ajute, chiar dacă o să mai dea și pe alături!
pas 3. Se dau în cuptorul preîncălzit la 200 grade, pentru vreo 30 minute până se rumenesc frumos.
pas 4. O gustare minunată pentru școlari!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brânzoaice sărate cu mărar
Am preluat ideea dintr-o rețetă de brânzoaice dulci și am adaptat-o preferințelor mele.
mai mult...Paine cu seminte
Mirosul de paine calda din casa imi aduce mereu aminte de copilarie ,de casa parintilor si cea a bunicilor ...ador acele amintiri...
mai mult...Brioșe cu crenvurști
Folosesc aceasta rețetă în special atunci când copiii ma tot bat la cap că vor crenvurști. Adaug câte o bucățică...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.