Ingrediente
Unt 130 g
Icre de cod 130 g
Boia dulce (paprika) 1 lingurițe
Descriere
O gustare simplă și foarte gustoasă, care poate fi cu ușurință preparată acasă
Etapele de gătit
pas 1. Pregătim ingredientele necesare.
pas 2. Untul trebuie să fie moale ca să ne fie mai ușor să amestecăm. Aici avem icrele.
pas 3. Amestecăm untul și icrele, pentru început pisăm cu furculița.
pas 4. Apoi amestecăm cu un blender.
pas 5. Adăugăm paprica, o folosim numai pentru a da culoare, gustul nu se va modifica.
pas 6. Se lasă la frigider pentru 20 de minute apoi se poate servi. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Aperitiv toscan

Uşor de făcut, uşor de mâncat!
mai mult...Brioșe cu crenvurști

Folosesc aceasta rețetă în special atunci când copiii ma tot bat la cap că vor crenvurști. Adaug câte o bucățică...
mai mult...Varză marinată după receta găgăuză

Prima dată am gustat varza dupa această reteta într-un restaurant găgăuz. Este delicioasa, suculentă, se combină deosebit de...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.