Coltunasi lenesi cu carne sau pelmeni lenesi

Coltunasi lenesi cu carne sau pelmeni lenesi

Autor :

Ingrediente

Ouă 2 buc.
Carne de vita 300 g
Apă 150 g
Carne de porc 300 g
Făină de grâu 400-500 g
Ceapă 2 buc.
Ulei de măsline 1 linguri
Roșii 2 buc.
Piper negru pisat 3 g
Morcov 1 buc.
Sare 5 g
Pătrunjel verde 1 buc.

Descriere

Pelmeni pentru lenesi

Etapele de gătit

pas 1. Tocam carnea, adaugam sare si piper. Prajim ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si rosiile taiate cubulete preventiv curatate de coaja, pina rosiile sunt gata. Adaugam legumele in tocatura si amestecam bine. Pregatim aluatul din oua, apa si faina. Neaparat adaugam ulei de masline, aluatul va fi mult mai elasic. Lasam sa se odihneasca 20 min. Peste aluatul intins in foaie subtire de 1cm grosime, aranjam umplutura pe toata suprafata. Sucim aluatul in forma de rulada, lipim bine marginile. Taiem in bucati de 4 cm.

step1

pas 2. La fundul oalei punem citeva crengute de patrunjel, peste aranjam bucatile, turnam apa pina acoperim pelimenii, saram si fierbem 30 min. Se servesc cu smintina.

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Chec de carne
Chec de carne

Este nemaipomenit de gustos, aromat și e sănătos. Oaspeții mei au rămas profund încântați.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology