Ingrediente
Descriere
Pelmeni pentru lenesi
Etapele de gătit
pas 1. Tocam carnea, adaugam sare si piper. Prajim ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si rosiile taiate cubulete preventiv curatate de coaja, pina rosiile sunt gata. Adaugam legumele in tocatura si amestecam bine. Pregatim aluatul din oua, apa si faina. Neaparat adaugam ulei de masline, aluatul va fi mult mai elasic. Lasam sa se odihneasca 20 min. Peste aluatul intins in foaie subtire de 1cm grosime, aranjam umplutura pe toata suprafata. Sucim aluatul in forma de rulada, lipim bine marginile. Taiem in bucati de 4 cm.
pas 2. La fundul oalei punem citeva crengute de patrunjel, peste aranjam bucatile, turnam apa pina acoperim pelimenii, saram si fierbem 30 min. Se servesc cu smintina.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ardei umpluți la cuptor
![Ardei umpluți la cuptor](/pictures/content/2015_11/575_small.jpg)
O gustare ce poate fi servită la dejun sau ca garnitură alături de o bucată de carne la grătar sau cuptor (în cazul câ...
mai mult...Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli
![Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli](/pictures/content/2015_10/158_small.jpg)
Un sos fin si foarte delicios!
mai mult...Lasagna cu vinete
![Lasagna cu vinete](/pictures/content/2015_11/555_small.jpg)
Lasagna este specialitatea mea. Îmi place să o gătesc și să o mănânc ;) O fac destul de des, în special toamna ...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.