Ingrediente
Descriere
Pe lângă cartofi se poate folosi şi carne de pui, şuncă, telemea sau doar mărar.
Etapele de gătit
pas 1. Carnea de vită se taie mărunt şi se căleşte în ulei de măsline.
pas 2. Peste vreo 7 minute se adaugă şi ciupercile tăiate măşcat. Se adaugă sare, piper şi se mai lasă la foc încă 7 minute.
pas 3. Se pun într-o farfurie.
pas 4. Se curăţă cartofii de coajă şi se dau prin răzătoare. Se scurg de suc, se adaugă făina, sare şi se amestecă. Se adaugă laptele.
pas 5. Se amestecă cartofii cu carnea şi ciupercile prăjite. Se pune în multicooker.
pas 6. Se găteşte 30 de minute pe o parte (regim copt), se întoarce cu ajutorul unei farfurii pe cealaltă parte şi se mai coace 15-20 minute. Se serveşte cu sos din iaurt, usturoi, castraveţi muraţi, ulei de măsline şi suc de lămâie.
pas 7. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Sos alb
Sos alb
mai mult...Șarlotă în Multicooker
Rețeta unei șarlote deosebit de delicioase cu mere, preparate în multicooker
mai mult...Pastrav si chefal in multifierbator
Din pacate nu am reusit sa fac o poza cind era mincarea gata, dar credeti-ma ca afost si gustos si frumos.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.