Chiftele din carne de pui cu mozzarella

Chiftele din carne de pui cu mozzarella

Autor :

Ingrediente

Tocatura de pui 500 g
Ceapă 2 buc.
Morcov 1 buc.
Ouă 3 buc.
Mozzarella 150 g
Conopidă 200 g
Сatel de usturoi 2 buc.
Castraveți 2 buc.
Smîntînă 5 linguri
Făină de grâu 100 g
Praf de sare 1 buc.
Piper negru pisat după gust
Pătrunjel verde 1 buc.
Sos de rosii 300 g

Descriere

Am servit cu conopidă pane și sos din smântână cu castraveți. Delicios!

Etapele de gătit

pas 1. Chiftelele: Tocăm carnea, ceapa, morcovul, 1 cățel de usturoi și pătrunjel. Amestecăm cu un ou. Condimentăm cu sare și piper negru.

pas 2. Mozzarella o tăiem cubulețe medii.

pas 3. Din tocătură formăm chiftelele și în interiorul acestora le punem câte un cub de mozzarella.

pas 4. Punem chiftelele la copt în sos de roșii.

pas 5. Conopida pane: Conopida o separăm în buchețele. Pestea ea turnăm apă clocotită și lăsăm cca 30 min să se opărească.

pas 6. Scurgem bine conopida de apă, presărăm sare și piper. Batem 2 ouă, trecem buchețelele prin făină apoi prin ou și le prăjim până se rumenesc frumos.

pas 7. Se scoate conopida pe un prosop de hârtie.

pas 8. Sosul: castraveții îi decojim, îi dăm prin răzătoare, îi sărăm un pic și îi lăsăm la scurs într-o sită pentru 30 min.

pas 9. Peste castraveți adăugăm smântână, 1 cățel de usturoi pisat, pătrunjel tocat și amestecăm. Poftă mare!

Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology