Ingrediente
Descriere
E ciorba ce o făcea bunica şi mama în perioadele de post...e un gust din copilărie care sper să vă placă.
Etapele de gătit
pas 1. Fasolea se spală şi se lasă la înmuiat (cel mai bine pe noapte). Se pune la fiert, iar cînd începe a fierbe, se schimbă apa. Procedura se repetă încă o dată. Se lasă apoi la foc mic pînă sunt gata.
pas 2. Legumele se călesc în ulei.
pas 3. Se adaugă legumele călite în vasul cu fasole, apoi şi fideaua şi mărarul tocat. Se adaugă sare după gust şi se acreşte. Se lasă pe foc pînă e gata fideaua.
pas 4. Se serveşte caldă sau rece. E delicioasă cu pesmeţi şi un ardei iute. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Negresa (de post)
Un desert foarte bun pentru perioadele de post şi nu doar.
mai mult...Soleanca ruseasca
Vreau să vă prezint o rețetă simplă de supă din afumături foarte delicioasă
mai mult...Orez cu ciuperci (de post)
Ca să diversificăm meniul zi de zi...o reţetă care merită a fi făcută mai des.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.