Supă-cremă de dovleac cu rădăcina de țelină, ghimbir și busuioc
Ingrediente
Descriere
Supa cremă din dovleac copt este o supă cu iz de toamnă, perioada dovlecilor plăcintari. Dovleacul pentru supă poate fi ori fiert ori copt, dar varianta cu pulpă coaptă ne place mai mult. Poate vă tentează să pregătiți și voi!
Etapele de gătit
pas 1. Am copt dovleacul si rădăcina de țelina in cuptor.
pas 2. Am dat legumele coapte, ghimbirul în blender și am adăugat apă până la consistența dorită.
pas 3. Am adăugat busuiocul mărunțit și condimente, precum sare și piper.
pas 4. La servit am adăugat un pic de parmezan.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gulaş unguresc

Reţeta clasică a gulaşului unguresc.
mai mult...Borș verde

Borș verde sau supă de măcriș – fel de mâncare care se asociază cu primăvara și primele verdețuri. Vă propun rețeta b...
mai mult...Zeamă de găină de casă și tăiței proaspeți

Prima mea zeamă într-adevăr de casă. E prima dată când am avut curajul să fac tăiței.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.