Ingrediente
Dovleac 2 buc.
Zahăr pudră 2 lingurițe
Descriere
Dovleac copt
Etapele de gătit
pas 1. Se iau doua buc de dovleac, se taie felii, se aranjeaza pe hirtia de copt. Se baga la rola pe 20 min la 180 grade.
pas 2. Cind e gata se scoate se aseaza in farfurie si se presoara cu zahar pudra sau cu scortisoara si miere.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Orez cu lapte , coaja de lamaie si afine

Pentru un dejun savuros cu o aroma dulce de lamaie si fructe alegeti acest desert. Este preferatul piciului meu.
mai mult...Pate vegetal

Pentru perioada postului şi nu numai vă propun o reţetă de pate vegetal de casă.
mai mult...Mere coapte

Un desert uşor, ce poate fi servit în orice moment al zilei si al anului, chiar și în post.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.