Ingrediente
Descriere
O friptură aromată direct din cuptor, iar împreună cu murăturile face o combinație nemaipomenită.
Etapele de gătit
pas 1. Costițele de porc le condimentăm cu sare, piper și după preferință cu amestec de ierburi pentru carne, prăjim câte 7-10 minute pe fiecare parte la foc mic în cantitate mică de ulei, luăm de pe foc.
pas 2. Ceapa, morcovul și usturoiul tăiem mărunt și prăjim 5 minute în același ulei în care am prăjit costițele.
pas 3. Cartofii îi curățim și îi tăiem cubulețe de dimensiuni medii. În fiecare ulcea punem câte o bucățică de unt și cartofi.
pas 4. Deasupra aranjăm costițele prăjite.
pas 5. Apoi ceapa cu morcov. Aranjăm deasupra frunze de dafin. Adăugăm iar sare după gust. La final aranjăm câte o felie de roșie. Eu am presărat deasupra cu puțin parmezan pentru aromă, însă nu e neapărat.
pas 6. Adăugăm apă încât să acopere cartofii și costițele. Acoperim cu capac. Lăsăm la cuptor pentru o oră. Poftă bună!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)
Am mâncat prima dată piept de pui cu migdale în Italia,într-un restaurant chinezesc. Am rămas atat de impresiona...
mai mult...Pelmeni
O mâncare gustoasă și cunoscută în majoritatea țărilor, însă cu denumire diferită ca de exemplu colțunași cu car...
mai mult...Sarmale ca la bunica
Mici, delicate şi cu un gust divin, cum doar bunica ştia să le facă!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.