Fursecuri Trandafiri cu brînză

Fursecuri Trandafiri cu brînză

Autor :

Ingrediente

Brânză vanilata 200 g
Unt 80 g
Gălbenuș de ou 1 buc.
Zahăr vanilat 5 buc.
Făină de grâu 250 g
Coajă de portocală 5 g
Praf de copt 10 g
Coarja rasă de lămâie 5 g

Descriere

Dacă pîna acum biscuiții mei favoriți erau cei cu smîntînă, acum sunt "trandafiri cu brînză"

Etapele de gătit

pas 1. Amestecăm untul de temperatura camerei cu zahărul, zahărul vanilat, brînzică.

step1

pas 2. Adăugăm gălbenușul

step2

pas 3. Adăugăm o linguriță de coajă de lămîie și portocală. Folosesc așa răzătoare.

step3

pas 4. ...

step4

pas 5. Se amestecă faina cu praful de copt și se adaugă la amestecul de brânză de vaci. Framantăm un aluat moale, îl învelim în folie și-l lăsăm pentru o oră în frigider.

step5

pas 6. Întindem aluatul într-o foaie cu grosimea de 1 cm. Cu păharul decupăm cercuri.

step6

pas 7. ...

step7

pas 8. Suprapunem cercurile.

step8

pas 9. Acum rulăm.

step9

pas 10. ...

step10

pas 11. ...

step11

pas 12. Tăiem rulourile în jumătate și formăm trandafirii. În dreapta pînă la formare și în stînga trandafirul gata

step12

pas 13. Aranjăm trandafirii în tava tapetată cu hîrtie de copt.

step13

pas 14. Se coc timp de 20 min în cuptorul încins la 180C

step14
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology