Ingrediente
Carne de iepure 2 kg
Unt 100 g
Ceapă 4 buc.
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Frunze de dafin 2 buc.
Vin alb demisec 300 ml
Descriere
Uşor de făcut şi bun-bun...
Etapele de gătit
pas 1. Se spală bine carnea şi se căleşte uşor în unt.
pas 2. Se trece carnea într-un vas termorezistent împreună cu untul topit. Se adaugă vinul, sarea, piperul şi frunzele de dafin. Se acoperă cu foaie de staniol şi se dă la cuptor pentru o oră la 190 grade. Se scoate apoi foaia de staniol şi se adaugă ceapa tăiată solzişor. Se mai dă la cuptor pentru încă o oră.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chifteluțe italiene
![Chifteluțe italiene](/pictures/content/2015_11/1179_small.jpg)
Adorați oare și voi pastele așa cum le ador eu?)
mai mult...Lasagna cu vinete
![Lasagna cu vinete](/pictures/content/2015_11/555_small.jpg)
Lasagna este specialitatea mea. Îmi place să o gătesc și să o mănânc ;) O fac destul de des, în special toamna ...
mai mult...Rață la cuptor
![Rață la cuptor](/pictures/content/2016_01/2190_small.jpg)
Rețetă simplă şi delicioasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.