Ingrediente
Descriere
O reteta usoara de a pregati un peste.
Etapele de gătit
pas 1. spalam pestele si in curatam incepind dela burta,scoatem matele si lasam doar osul cel mare.
pas 2. Taiem morcovul subtilrel si ceapa la fel rotele,le punem intr-un bol le condimentam cu sare si piper putin le adaugam suc de lamie si putin ulei.
pas 3. Intr-o tava de ceramica punem,la mijloc unde va sta pestele punem un rind de ceapa si morcov.
pas 4. Pestele il saram si piparam dupa gust,inauntru si pe afara.
pas 5. il asezam in tava il umplec cu morcovu si ceapa ramasa acoperim bine cu hirtie de copt peste tot si deasupra folie de aluminiu ca sa nu iasa aerul,apoi il dam la cuptortimp de 30-35-40 de minute pina crezi ca este gata, la 180 grade . Pofta buna!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Somon la grătar
Ce poate fi mai gustos și sănătos decât o bucată de pește la grătar? Această rețetă simplă și rapidă poate servi atâ...
mai mult...Somon sărat
O modalitate de a pregăti somonul sărat în condiţii casnice.
mai mult...Hering sărat cu mirodenii
E mult mai bun pregătit acasă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.