Ingrediente
Descriere
Cea mai simplă modalitate de a pregăti midiile.
Etapele de gătit
pas 1. Midiile se curăţă de impurităţi şi se lasă o oră în apă rece.
pas 2. Uleiul se amestecă cu busuiocul. Doi căţei de usturoi se taie jumătăţi, restul se toacă mărunt.
pas 3. Jumătăţile de usturoi se călesc 30 secunde în uleiul cu busuioc înfierbântat bine.
pas 4. Se scoate usturoiul şi se adaugă midiile.
pas 5. Se presară usturoiul tocat, se toarnă vinul, se sărează şi se lasă 5 minute sub capac, apoi 3 minute la foc mare, fără capac, ca să se evapore alcoolul.
pas 6. Se serveşte cu pătrunjel tocat. Poftă mare!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Macrou la cuptor condimentat

O reteta usoara de a pregati un peste.
mai mult...Crap umplut

E o reţetă destul de uşoară, chiar dacă sperie la prima vedere. Recomand crapul cu greutatea optimă de 2,5 kg.
mai mult...Pește cu lămâie la grătar

Pește aromat cu roșii cherry, o bunătate! Plus e o rețetă extrem de ușoară și rapidă.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.