Ingrediente
Descriere
Un desert simplu si foarte delicios, indragit de copii si adulti. Va prezint o reteta simpla de oladii.
Etapele de gătit
pas 1. Amestecati oul cu zaharul, vanilia, praful de copt , chefirul ( sau laptele ) si faina, cu telul pana nu ramin cocoloase.
pas 2. Compozitia trebuie sa fie mai groasa decat cea de clatite, mult mai consistenta.
pas 3. Dupa 5 minute, incingeti tigaie cu 2 linguri de ulei, sau fara daca e una speciala.
pas 4. Prajiti oladiile pe o parte si pe alta la foc mediu pana devin aurii.
pas 5. Scoateti-le pe un servetele de hartie ca sa scapati de excesul de ulei.
pas 6. Serviti-le cu smantina, dulceata, lapte condensat . Eu le-am servit cu fructe si lapte condensat. Pofta buna sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Gogoașe cu brânză

O rețetă foarte simplă, dar pe cât de simplă, atât de gustoasă!
mai mult...Colțunași leneși

Dacă e vorba de mine, iar eu nu sunt mare amator de brânză, apoi anume colțunașii leneși îi ador, spre deosebire de c...
mai mult...Gogoși pufoase cu brânză

Vă propun, o rețetă de gogoși pufoase și foarte gustoase cu brânză de vaci, de pe vremea bunicilor. Bunica mereu ne aștep...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.