Ingrediente
Ouă 1 buc.
Spanac 3 buc.
Ceapă verde după gust
Miez de nuca 7 buc.
Ulei de măsline 1 lingurițe
Suc de Lamaie după gust
Sare după gust
Descriere
Dejun ușor și nutritiv. Fără gluten. Fără zahăr. Fără lactoză.
Etapele de gătit
pas 1. Fierbeți un ou de găină ca să fie relativ moale în interior. Sunt mai sănătoase așa , aprox. 4 minute. Stropiți oul tăiat în jumătate cu sucul de lămîie. Plasați ingredientele solide pe farfurie. Verdețurile le stropiți cu ulei de măsline. Presărați sare și piper după gust. La dorință se pot servi cu crackeri din semințe de in, susan, bostan și floarea soarelui, făcuți în cuptoraș acasă și cu maioneză de casă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Ouă benedict cu somon și sos homemade

O idee pentru un mic dejun rapid, sățios și foarte sănătos.
mai mult...Orez cu lapte , coaja de lamaie si afine

Pentru un dejun savuros cu o aroma dulce de lamaie si fructe alegeti acest desert. Este preferatul piciului meu.
mai mult...Tartine dulci cu struguri si miere

Un aperitiv deosebit de delicios, potrivit și pentru un mic dejun perfect!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.