Ingrediente
Descriere
Repet, astea sunt cele mai gustoase clătite, iar cu sirop de arțar sunt o minune.
Etapele de gătit
pas 1. Topim untul și încălzim ușor laptele, amestecăm.
pas 2. Adăugăm sare, sodă alimentară, un ou, agităm. Adăugăm făina cu praful de copt
pas 3. Obținem un aluat ca pentru blinele, al meu e chiar un pic mai dens.
pas 4. Le prajim pe o tigaie uscată, la un foc mai mare decât cel moderat. Turnăm 1,5 linguri de aluat pe tigaie și întindem bine
pas 5. Mie îmi ia jumătate de minut pentru a le prăji dintr-o parte. Când apar bule sau cratere, le întoarcem.
pas 6. Și iată un mic secret, îndată după ce ați întors, acoperiți cu capac. Pancakes încep să crească intens. Lăsăm pentru 20 de secunde și luăm de pe foc. După mai multe încercări veți ști exact când să luați de pe foc.
pas 7. Tigăile și plitele sunt diferite, pe alea electrice vor fi gata mai repede, pe alea cu gaz poate un pic mai greu.
pas 8. Se vor servi fierbinți, cu unt, sirop de arțar, miere, pomușoare sau cu orice vă dorește sufletul și stomacul.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Madeleine cu miere şi apă de flori de portoc...

Nişte prăjuturele devenite celebre datorită amintirilor lui Proust...
mai mult...Colțunași leneși

Dacă e vorba de mine, iar eu nu sunt mare amator de brânză, apoi anume colțunașii leneși îi ador, spre deosebire de c...
mai mult...Orez cu lapte , coaja de lamaie si afine

Pentru un dejun savuros cu o aroma dulce de lamaie si fructe alegeti acest desert. Este preferatul piciului meu.
mai mult...
Спасибо за рецепт этих нереально вкусных панкейков