Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 5 buc.
Făină de grâu 1 pahar
Fulgi de porumb 300 g
Sare după gust
Piper negru pisat după gust
Descriere
Un aperitiv crocant şi super delicios!
Etapele de gătit
pas 1. Se spală pieptul de pui şi se taie fîşii. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se trece prin făină.
pas 2. Se bat ouăle. Se trec fîşiile de carne prin ou, apoi prin fulgii de porumb zdrobiţi un pic.
pas 3. Se pun în tigaia cu ulei încins, întorcîndu-le pe toate părţile pînă se rumenesc frumos. Se scot pe un şerveţel să se scurgă de excesul de ulei. Se servesc calzi sau reci, la dorinţă.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Costițe de porc picante
Unul din cele mai rapide și sățioase feluri de mâncare, care poate fi preparat cât pentru o cină, atât și pentru...
mai mult...Sos Bolognese
Un sos care poate fi folosit pentru lasagna,cannelloni sau diverse paste...
mai mult...Prepelita la Cuptor
Va indemn sa pregatiti aceasta reteta simpla de prepelita la cuptor, o carne cat se poate de fina si savuroasa!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.