Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 2 buc.
Făină de grâu 4 linguri
Сatel de usturoi 1 buc.
Sare și piper după gust
Mărar după gust
Descriere
Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de pui se taie în cubulețe mărunte.
pas 2. Amestecăm ouăle cu făină. La ele adăugăm carne, usturoi zdrobit, mărari, sare și piper după gust.
pas 3. Folosim o lingură pentru a aranja amestecul pe o tigaie încinsă. Prăjim sub capa, pe foc mic, până obținem o culoare aurie.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Piept de pui cu migdale (pollo con mandorle)

Am mâncat prima dată piept de pui cu migdale în Italia,într-un restaurant chinezesc. Am rămas atat de impresiona...
mai mult...Iepuras in sos de miere cu mere

O mancare din carne dietetica, cu o nota putin dulcie, care va fi pe placul copiilor, dar si a celor mai inraiti gurmanzi!
mai mult...Pastramă de pui

Înainte nu-mi plăcea pieptul de pui întreg la cuptor, pentru că nu era niciodată sărat înăuntru, însă cu r...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.