Ingrediente
Piept de pui 1 buc.
Ouă 2 buc.
Făină de grâu 4 linguri
Сatel de usturoi 1 buc.
Sare și piper după gust
Mărar după gust
Descriere
Se pregătesc aceste pârjoale foarte rapid, în schimb se primesc fine, suculente, de se topesc în gură.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de pui se taie în cubulețe mărunte.
pas 2. Amestecăm ouăle cu făină. La ele adăugăm carne, usturoi zdrobit, mărari, sare și piper după gust.
pas 3. Folosim o lingură pentru a aranja amestecul pe o tigaie încinsă. Prăjim sub capa, pe foc mic, până obținem o culoare aurie.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele din carne de pui cu mozzarella

Am servit cu conopidă pane și sos din smântână cu castraveți. Delicios!
mai mult...Iepuraş în vin la cuptor

Uşor de făcut şi bun-bun...
mai mult...Piept de Pui in Sos alb cu Broccoli

Un sos fin si foarte delicios!
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.