Racituri

Racituri

Ingrediente

Picioare de pui 500 g
Pulpe de pui 500 g
Ceapă 2 buc.
Piper negru boabe după gust
Sare 2-3 linguri
Frunze de dafin 5 buc.
Сatel de usturoi 10 buc.
Apă 2 l

Descriere

Racituri

Etapele de gătit

pas 1. Curatim carnea si o lasam pe parcursul zilei in apa, periodic schimbind apa

pas 2. Aranjam totul in castronul multicooker-ului, umplem cu apa, adaugam ceapa, piper negru boabe si sare.

pas 3. Regim inabusire - 7 ore. Puteti pune la fiert pe noapte. Cu o ora inainte de a fi gata adaugam frunza de dafin si usturoi.

pas 4. Taiem carnea bucati mai mici si turnam in farfurii, forme. Pofta buna

step4
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Brioşe "Crizanteme"
Brioşe "Crizanteme"

Nişte brioşe de efect, în special pentru a fi oferite cuiva în dar... Brioșele le-am pregătit după această rețetă

mai mult...
Turtă de griș
Turtă de griș

O turtă delicioasă pe bază de griș. Este perfectă la dejun sau chindii pentru copii, dar și seara la ceai.

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology