Ingrediente
Picioare de pui 500 g
Pulpe de pui 500 g
Ceapă 2 buc.
Piper negru boabe după gust
Sare 2-3 linguri
Frunze de dafin 5 buc.
Сatel de usturoi 10 buc.
Apă 2 l
Descriere
Racituri
Etapele de gătit
pas 1. Curatim carnea si o lasam pe parcursul zilei in apa, periodic schimbind apa
pas 2. Aranjam totul in castronul multicooker-ului, umplem cu apa, adaugam ceapa, piper negru boabe si sare.
pas 3. Regim inabusire - 7 ore. Puteti pune la fiert pe noapte. Cu o ora inainte de a fi gata adaugam frunza de dafin si usturoi.
pas 4. Taiem carnea bucati mai mici si turnam in farfurii, forme. Pofta buna
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Inele cu nuci
Nişte prăjiturele numai bune pentru sărbătorile ce vin.
mai mult...Chiftelute de hrisca cu ciuperci in sos
Chiftelute gustoase in multicooker
mai mult...Prepeliţe la cuptor
Suculente şi aromate, cu o crustă delicioasă...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.