Ingrediente
Picioare de pui 500 g
Pulpe de pui 500 g
Ceapă 2 buc.
Piper negru boabe după gust
Sare 2-3 linguri
Frunze de dafin 5 buc.
Сatel de usturoi 10 buc.
Apă 2 l
Descriere
Racituri
Etapele de gătit
pas 1. Curatim carnea si o lasam pe parcursul zilei in apa, periodic schimbind apa
pas 2. Aranjam totul in castronul multicooker-ului, umplem cu apa, adaugam ceapa, piper negru boabe si sare.
pas 3. Regim inabusire - 7 ore. Puteti pune la fiert pe noapte. Cu o ora inainte de a fi gata adaugam frunza de dafin si usturoi.
pas 4. Taiem carnea bucati mai mici si turnam in farfurii, forme. Pofta buna
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftelute de hrisca cu ciuperci in sos
![Chiftelute de hrisca cu ciuperci in sos](/pictures/content/2015_10/281_small.jpg)
Chiftelute gustoase in multicooker
mai mult...Rață la cuptor
![Rață la cuptor](/pictures/content/2016_01/2190_small.jpg)
Rețetă simplă şi delicioasă.
mai mult...Aperitiv "Căciula lui Moş Crăciun"
![Aperitiv "Căciula lui Moş Crăciun"](/pictures/content/2016_01/2224_small.jpg)
Un aperitiv mai creativ pentru sărbătorile de iarnă. Ingredientele sunt pentru 8 porţii.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.