Ingrediente
Descriere
Delicoasă
Etapele de gătit
pas 1. Se separă albușurile de gălbenuşuri.
pas 2. Se mixează albuşurile cu zahărul până obţinem o masă cremoasă, densă. Apoi se adaugă gălbenușurile și se amestecă uşor.
pas 3. Se cerne deasupra făina și se amesecă într-o direcție.
pas 4. Se tapetează tava cu hârtie de copt și se unge un strat subţire de aluat.
pas 5. Se coace la 160 grade timp de 15 min.
pas 6. Se scoate din cuptor, se unge îndată cu gem și se rulează.
pas 7. Se toarnă glazura şi se decorează.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Prajitura cu Caise

Va indem sa gatim impreuna prajitura cu caise. O reteta foarte simpla , dar extrem de delicioasa! Prajitura iese foarte fina, de...
mai mult...Brioşe cu pere

Aromate şi pufoase...se topesc în gură...
mai mult...Chec cu stafide

Un chec cu stafide foarte ușor, aerat și aromat, perfect pentru a fi servit cu ceai. Este deosebi de delicios cât imediat d...
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.