Ingrediente
Descriere
Desert al copilariei indragit de toti. Un gust inedit ce ne duce pe valuri de amintiri!
Etapele de gătit
pas 1. Se zdrobesc biscuitii si nucile.
pas 2. Intr-un castron se pune la foc laptele si zaharul pana obtinem un sirop.
pas 3. Adaugam untul si amestecam pana se topeste.
pas 4. Adaugam cacao, amestecam cca 1 min la foc mic.
pas 5. Peste aceasta compozitie adaugam biscuitii si nucile bine zdrobite, incorporam bine cu o spatula si stingem aragazul.
pas 6. Intr-o folie de plastic alimentara se presara fulgii de cocos si se aseaza compozitia obtinuta, o modelam in forma de rulou.
pas 7. Dupa ce s-a racit, o lasam la frigider pentru cca 4 ore. Pofta mare sa aveti!
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Brioşe cu morcov şi nuci

Cît n-ar părea de straniu, dar sunt nişte brioşe foarte delicioase şi sănătoase pe care le savurează cu plăcere de la mic la...
mai mult...Chec pufos cu vișine și afine

Un chef foarte fin pentru iubitorii de dulce-acrișor.
mai mult...Gogoşi cu gem (de post)

Am făcut această minunăţie împreună cu Teodor care a rămas încîntat de "procesul pregătirii", dar şi de gustul ...
mai mult...
Arata extraordinar de bine Mariana ,la fel si prezentarea .Bravoo
!
Adăugat: 02.11.2015 22:01foarte bine venita reteta, chiar ieri ma gindeam la acest deliciu