Șarlotă în Multicooker

Șarlotă în Multicooker

Autor :

Ingrediente

Faina de grau 200 g
Mere 4 buc.
Zahăr 200 g
Zahăr vanilat 1 buc.
Ouă 4 buc.
Praf de copt 1 lingurițe
Praf de sare 2 g

Descriere

Rețeta unei șarlote deosebit de delicioase cu mere, preparate în multicooker

Etapele de gătit

pas 1. Spălăm merele.

step1

pas 2. Le curățim de coajă și le tăiem bucățele.

step2

pas 3. Câteva felii de mere păstrăm pentru decor. Le puteți aranja pe fundul multifierbătorului după preferințe.

step3

pas 4. Separăm albușurile și gălbenușurile. Albușurile le batem cu 2 gr de sare, adăugând treptat zahăr. Inițial batem cu o viteză mică, mărind treptat viteza pentru a obține o spumă densă.

step4

pas 5. Gălbenușurile le amestecăm cu zahăr de vanilie, făină cernută și praf de copt. Este necesar să amestecăm manual și cu mare atenție, deoarece gălbenușurile unite cu făina pot forma repede un aluat dens. Deci amestecăm ușor, nu batem nici într-un caz.

step5

pas 6. Treptat introducem albușurile în gălbenușuri și amestecăm atent.

step6

pas 7. Adăugăm merele.

step7

pas 8. Preparăm în Multicooker 1 oră și 20 de minute în regim ”Coacere”. După trecerea timpului stingem multifierbătorul, dar lăsăm șarlota acolo până se răcește, cel puțin 20-30 de minute. În așa fel turta nu se va lăsa și își va păstra volumul, rămânând pufoasă. Poftă bună!

step8
Înapoi la pagina «Reţete»

Adaugă comentariu

Comentarii

  • Nu există comentarii încă. Fii tu primul.

Reţete similare

Tiramisu
Tiramisu

Un desert apreciat mult de adepţii bucătăriei italiene, dar tot atât de des discutată reţeta acestuia...

mai mult...
Toate reţetele
Danielle Cafe mimi winery Nivalli Detox Delivery Acasa la mama Punct Technology
  • Danielle Cafe
  • mimi winery
  • Nivalli
  • Detox Delivery
  • Acasa la mama
  • Punct Technology