Ingrediente
Descriere
Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special in pregatire de aceea il pregatesc in zeci de feluri, cum imi dicteaza imaginatia. Astazi am optat pentru un pranz usor fara prea multr ingrediente.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de tilapia se condimentează cu sare de himalaya, piper, suc de lamâie, ulei de măsline, amestec de semințe și prafuri: susan, fulgi de piper roșu, chia, susan negru, sare de țelină sau oricare alte condimente preferate. Se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 20min.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Somon la cuptor cu legume

Delicios!
mai mult...Pastrav si chefal in multifierbator

Din pacate nu am reusit sa fac o poza cind era mincarea gata, dar credeti-ma ca afost si gustos si frumos.
mai mult...Chiftele de peşte în sos de roşii

Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.