Ingrediente
Descriere
Tilapia este un peste de apa dulce, cu un gust rafinat si fraged. Simplu de gatit si destul de nutritiv. Nu necesita nimic special in pregatire de aceea il pregatesc in zeci de feluri, cum imi dicteaza imaginatia. Astazi am optat pentru un pranz usor fara prea multr ingrediente.
Etapele de gătit
pas 1. Fileul de tilapia se condimentează cu sare de himalaya, piper, suc de lamâie, ulei de măsline, amestec de semințe și prafuri: susan, fulgi de piper roșu, chia, susan negru, sare de țelină sau oricare alte condimente preferate. Se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 20min.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Chiftele de peşte în sos de roşii
![Chiftele de peşte în sos de roşii](/pictures/content/2015_12/2433_small.jpg)
Chiftele aromate şi suculente, cu un sos dulce-acrişor, cu note picante.
mai mult...Somon la grătar
![Somon la grătar](/pictures/content/2015_11/1184_small.jpg)
Ce poate fi mai gustos și sănătos decât o bucată de pește la grătar? Această rețetă simplă și rapidă poate servi atâ...
mai mult...Supă de pește
![Supă de pește](/pictures/content/2015_10/93_small.jpg)
Am încercat în Grecia și mi-a placut Doar că acolo erau mai mult de trei tipuri de pește
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.