Ingrediente
Descriere
Chiftelute gustoase in multicooker
Etapele de gătit
pas 1. Fierbem hrisca. Ciupercile daca sunt inghetate le fierbem, daca sunt proaspete le prajim.
pas 2. Cind hrisca si ciupercile s-au racit, adaugam ceapa, un ou si le omogenizam cu blenderul. Formam chiftelute si le prajim la regimul "coacere" din toate partile. Le Intoarceti cu gija, sunt foarte fragile.
pas 3. Scoatem chiftelutele din multicooker. Prajim ceapa si morcovul cu 2 linguri de ulei 20 min, adaugam pasta de tomate, apa, sarea. Amestecam bine si adaugam chiftelutele. Inchidem capacul, setam regimul "coacere" pentru 30 min.
Adaugă comentariu
Comentarii
Reţete similare
Babă de cartofi în multicooker

Pe lângă cartofi se poate folosi şi carne de pui, şuncă, telemea sau doar mărar.
mai mult...Clatite cu brinza si stafide

O reteta de clatite fine care o sa fie atit pe placul copiilor cit si adultilor
mai mult...Rasol de vita cu ciuperci

Metoda similara poate fi folosita si pentru alte produse din carne.
mai mult...
Nu există comentarii încă. Fii tu primul.